OVER ONS

Naomi + Roodwin 2

WIE ZIJN WIJ?

Onze namen zijn  Roodwin en Naomi Warno. Op 22 Augustus 2020 zijn wij het huwelijksbootje ingestapt, en in november 2020 begonnen met de ontwikkeling van Zabura.

We geloven in de Heere Jezus en streven ernaar Hem te dienen op een manier dat Hij graag van ons verlangt. Wat daarbij een belangrijk kernpunt is, is Liefde.  De Bijbel leert ons dat God volmaakte liefde is, en dat Het Woord God is en ook leven geeft. Wij zijn er daarom van overtuigd dat Zijn Woord ons, kan leiden in, en naar deze volmaakte vorm van Liefde. Wij geloven daarom ook dat Zijn Woord als een parel is, O zo waardevol, en dat er geen betere geschenk is dan het Woord van leven te delen met de mensen om ons heen.

ZABURA

Zabura, wat Psalmen betekend in het Hausa, is ontstaan vanuit de gedachte en de vraag: wat dragen christenen op dagelijkse basis. Wat ons vooral opviel is dat kleding met een Christelijke boodschap heel minimaal wordt gedragen. Daarbij natuurlijk de vraag waarom. De conclusie die we konden trekken is dat er 4 grote factoren spelen bij het koopgedrag onder mensen: kwaliteit/comfort, look, merk en prijs (hoewel prijs vaak minder invloed heeft wanneer de 3 andere factoren hoog scoren).

Wij geloven dat kleding een stukje representeert van wie jij bent en of waar jij voor staat. Je herkent een Politieagent bijvoorbeeld aan de uniform die hij draagt, dat representeert zijn functie. Een kind met de afbeelding van een bepaald tekenfilm op zijn of haar kledingstuk, betekend vaak dat t kind geïnteresseerd is daarin. Mocht ik dat kind willen aanspreken, dan zou ik het bijvoorbeeld over dat tekenfilm met hem kunnen hebben. Hetzelfde als ik de politieagent een bepaald vraag zou willen stellen omtrent politiezaken.

Kortom, kleding is in ons opinie meer dan alleen dat wat je draagt om je warm te houden en je te bedekken. Sterker nog.. kleding spreekt, en juist daarom vinden wij het belangrijk, wanneer het komt op het Woord van God, om door zoveel mogelijk middelen te kunnen spreken. Waaronder dus ook kleding.

We hebben deze overdenking, samen met kwaliteit/comfort, look, prijs en het Woord van God, gemengd tot een Christelijke Kledingmerk wat nu heet: Zabura.

Model leest bijbel
Model lezen Bijbel

Ons DOEL

Het 19e vers uit Efeziërs hoofdstuk 5: “En spreek onder elkaar met psalmen, lofzangen en geestelijke liederen, en zing voor de Heere en loof Hem in uw hart”, omschrijft het best ons doel. Wij streven ernaar met Zabura de mogelijkheid te creëren om meer met Psalmen onder elkaar te kunnen spreken, en zo het Woord en liefde van de Heere te verspreiden onder de mensen.

Wij zien scenario’s voor ons waarbij 2 partijen in mooie conversaties belanden over de specifieke vers die zichtbaar is op de Zabura kledingstuk. Scenario’s waarbij grote groepen broeders en zusters naar buiten gaan om men te bemoedigen met de strenge, maar tegelijk prachtige en mooie woorden uit het boek van Psalmen.  Scenario’s waar men tot bekering komt.

Kortom, het verspreiden van Gods kostbare, liefdevolle en levendmakende Woord met de mensen om ons heen, is onze hoofdstreven. We hopen daarbij dat we, met Gods kracht, een inspiratie en motivatie mogen zijn voor anderen.

INFO

Voor meer informatie en of vragen:
Winkelwagen
Scroll naar top